Frågor & Svar

- När är bröllopet?

Vigseln tar plats i Marstrands kyrka 16:15 den 6e juni 2024. Vi vill även bjuda in till ett mindre event kvällen den 5e juni samt dagen efter bröllopet 7e juni på Marstrand.

Räkfrossa - Vad händer den 5e juni?

Den 5e juni är det räkfrossa som gäller på strandverket. Detta event börjar 18:00 där det kommer att serveras räkor och paj samt dryck. Klädsel är ljus kostym eller sommarfin. Middag slutar runt 22:00

För er som vill vara med så får ni gärna swisha 200kr till Julia på 0704264640 med namn senast 30e maj

- Är barn tillåtna på bröllopet?

Vi älskar barn men ser gärna att dessa inte närvarar vid bröllopsfesten eller middagen dagen innan. Under vigseln är alla barn välkomna samt spädbarn är självklart välkomna under alla event.

- Vad är klädkoden?

5/6 Detta är en enklare event med klädkod ljus kostym eller vad du känner dig sommarfin i. 

6/6 Under bröllopsdagen har vi valt Smoking som klädkod vilket innebär mörk smoking för männen och knälång eller hellång klänning i ett finare tyg för kvinnor. Killar tänk James Bond! 

- Vad önskar ni er i bröllopspresent

Vi är bara väldigt tacksamma att så många som möjligt vill komma på vårt bröllop och därför förväntar vi oss inga presenter. Om ni ändå hade velat ge ett litet minne så uppskattar vi antingen ett bidrag till vår bröllopsresa till Kenya eller något från vår present lista. 

Presentlista hittar ni här:
Cervera: https://www.cervera.se/onskelista/4umsqyoxwhc9

Bidrag till resa:
Swish till Rasmus på 0761130311

- Vart anmäler jag tal?

Tal anmäler du till toastjuliarasmus@gmail.com. Toastmasters kommer efter det återkomma med lite fler frågor

- När är sista dag för RSVP?

RVSP till alla event är senast 28/2

- Vart ska jag bo?

Alla event kommer att ske på Marstrand och därför rekommenderar vi dig att bo på Marstrand eller nära Marstrand. Hotel som vi rekommenderar är Havshotellet, Villa Maritime Marstrand, Marstrands kurhotell och Hotell Carlstens fästning. Brudparet bor på Grand Hotell som också kan rekommenderas